Institutul de Antropologie al Academiei Române organizează conferința internațională „Individual, family, society – contemporary challenges”

Institutul de Antropologie „Francisc I. Rainer” al Academiei Române, Universitatea LUMSA (Libera Università degli Studi Maria Ss. Assunta di Roma) și Asociația de Cercetări Multidisciplinare pentru Sănătate organizează conferința internațională Individual, family, society – contemporary challenges. Manifestarea, ajunsă anul acesta la cea de a cincea ediție, se va desfășura online, în perioada 4-5 octombrie 2023.

Lucrările conferinței vor fi susținute în limba engleză.

Potrivit anunțului și invitației de participare la conferință, 15 aprilie 2023 este termenul limită de transmitere a rezumatului lucrării propuse.

Instrucțiunile privind procesul de transmitere a rezumatului sunt disponibile la adresa https://sca.journalstudiesanthropology.ro/abstract-submission-instructions/.

Rezumatul, redactat în limba engleză și cu o lungime de cel mult 450 de cuvinte, trebuie transmis doar unuia dintre editori, prin intermediul platformei disponibile la adresa https://sca.journalstudiesanthropology.ro/submit-abstract/.

Taxa de participare la conferință și taxa de publicare a rezumatelor acceptate este de 20 de euro. Pentru studenții masteranzi și doctoranzi, precum și pentru practicienii și clinicienii tineri taxa este de 15 euro.

Conferința se adresează cercetătorilor tineri, profesorilor și oamenilor de știință care doresc să discute și să-și împărtășească cunoștințele din domeniile medicină, psihologie, sociologie, antropologie și din alte domenii conexe legate de sănătate.

Lasă un comentariu