Conferința internațională ROMPHYSCHEM-17: București, 25-27 septembrie 2023

Institutul de Chimie Fizică „Ilie Murgulescu” al Academiei Române, Facultatea de Chimie a Universității din București, Societatea de Chimie din România, Asociația ALPHA organizează, în perioada 25-27 septembrie 2023, la București, a 17-a ediție a conferinței internaționale ROMPHYSCHEM.

Lucrările conferinței ROMPHYSCHEM-17 se vor desfășura la Academia Română, în Aula Academiei Române, și în amfiteatrul „Ion Heliade Rădulescu” al Bibliotecii Academiei Române. Pe parcursul celor trei zile ale conferinței sunt programate lucrări invitate, prelegeri plenare, prezentări orale, workshopuri și sesiuni de postere.

Termenul limită de înregistrare a participanților și de transmitere a rezumatului lucrării propuse este 15 iunie 2023. Formularul de înregistrare online poate fi accesat la adresa https://gw-chimie.math.unibuc.ro/romphyschem/index.php/registration17.

Calendarul conferinței ROMPHYSCHEM-17 este disponibil la adresa https://gw-chimie.math.unibuc.ro/romphyschem/index.php/calendar17.

Manifestarea științifică marchează 55 de ani de la prima conferință ROMPHYSCHEM. Totodată, anul acesta se împlinesc 60 de ani de la fondarea, în 1963, a Institutului de Chimie Fizică de către profesorul academician Ilie Murgulescu (1902-1991), creatorul Şcolii Române Moderne de Chimie Fizică.

Mai multe detalii despre conferința internațională ROMPHYSCHEM-17 sunt disponibile și pe website-ul special dezvoltat pentru această conferință http://romphyschem.icf.ro/.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: