13 iulie: Vernisajul Summer Science Online 2020, expoziție de știință organizată de Royal Society

Royal Society organizează, în perioada 13-17 iulie, expoziția de știință Summer Science Online 2020. Este pentru prima dată când acest program se desfășoară în spațiul virtual al internetului. Sesiuni de prezentări captivante pe teme actuale din știință, discuții și videoclipuri sunt doar câteva dintre activitățile care vor fi transmise online și care vor putea fi urmărite în regim gratuit. Conținutul prezentărilor este accesibil unui public începând cu vârsta de peste 12 ani.

#SummerScience Online reprezintă ocazia de a urmări prezentarea unor subiecte captivante din universul stiinței; de exemplu, explorarea Antarcticii, dopajul în sport sau viața animalelor de companie.

Programul complet al evenimentelor este disponibil pe site-ul Royal Society, la adresa https://royalsociety.org/science-events-and-lectures/2020/summer-science-online/programme/. Link-urile pentru fiecare dintre sesiuni vor fi publicate pe site cu puțin timp înainte de ora de începere, iar intreg conținutul va putea fi accesat gratuit.

Videoclipurile vor fi transmise în premieră, live și vor rămăne online pentru a fi vizionate și ulterior pe canalul YouTube al Royal Society. In fiecare zi, vor fi publicate și alte activități și prezentări online prin social media.

Programul zilei de luni, 13 iulie 2020 este disponibil la adresa https://royalsociety.org/science-events-and-lectures/2020/summer-science-online/programme/monday/.

Summer Science Exhibition este unul dintre programele dezvoltate de Royal Society care se adresează publicului și comunicatorilor doritori să cunoască cele mai importante descoperiri ale științei și să afle utilitatea lor în viața noastră de zi cu zi.

Reaminitm că Academia Română a acordat un premiu special în cadrul competiției internaționale de comunicare a științei FameLab 2019 organizată în România de British Council.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: