EASAC distinsă cu Premiul „Think tank of the Year 2018”

EASAC Think Tank of the Year 2018În semn de recunoaștere publică a calității activităților desfășurate, rețeaua europeană a Academiilor naționale EASAC, European Academies’ Science Advisory Council, a fost distinsă cu Premiul Think tank of the Year 2018.

Manifestarea, organizată de Asociația profesioniștilor în relații publice și comunicare − Public Relations and Communications Association, PRCA, cu sediul la Londra, dar care activează în 67 de țări din lume − și de compania media britanică DeHavilland EU, s-a desfășurat la Bruxelles în cadrul galei anuale a Premiilor europene în domeniul afaceri publice, Public Affairs Awards Europe.

European Academies’ Science Advisory Council – EASAC, este formată din reprezentanți ai academiilor naționale din Statele membre ale Uniunii Europene, Norvegia și Elveția la care se adaugă cei din Academia Europaea și ALLEAAll European Academies.

Cea mai recentă reuniune a Consiliului consultativ științific al Academiilor europene EASAC s-a desfășurat în perioada 22-23 noiembrie 2018, la Academia Română.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: